пятница, 21 марта 2014 г.

Обстежено умови проживання дітей-вихованців
19 березня 2014 року начальником служби у справах дітей, провідним спеціалістом РЦСССДМ за участю оперуповноваженого сектору кримінальної міліції у справах дітей Станично-Луганського РВ ГУМВС обстежено умови проживання дітей – вихованців в дитячому будинку сімейного типу Слободенюк в с. Комишне.
На сьогоднішній день дитячий будинок сімейного типу діє ефективно. Емоційний стан сім’ї позитивний. Діти почувають себе комфортно, проявляють прихильність до батька – вихователя. В сім’ї панує атмосфера доброзичливості та порозуміння. Діти охоплені шкільною та позашкільною роботою. Батько – вихователь Олександр сприяє всебічному розвитку особистостей дітей - вихованців. У дітей формується позитивна мотивація до майбутнього, формуються належні форми поведінки. Порушень прав дітей виявлено не було.
Також спеціалістами було надано консультації. Проведено бесіду з батьком-вихователем, надано поради щодо вирішення деяких загальних та соціальних питань.

Незважаючи на чималі проблеми, пов’язані із вихованням прийомних дітей у сім’ях, ця благородна, гуманна справа знаходить все більшу підтримку в громаді Станично-Луганського району. Підтвердження тому – зростаюча кількість сімей, що зважуються на рішучий і відповідальний крок – стати батьками-вихователями для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Робота триває.

Комментариев нет:

Отправить комментарий